четвер, 15 квітня 2021 р.



Сьогодні, 28 жовтня, Україна відзначає важливу дату у своїй історії — День визволення від фашистських загарбників, національне свято, пов'язане з вигнанням військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.

День визволення України від фашистських загарбників вписаний до національного календаря України. У цей День ми вшановуємо всіх, хто забезпечив це свято зі сльозами радості і водночас горя на очах – воїнів різних національностей, підпільників і партизан, кожного громадянина, хто вніс свою краплину в загальну перемогу над ворогом!

Ми не маємо права забути те, що розповідали нам визволителі, мирні свідки тих далеких подій, аби не повторилося лихоліття знову. «Ніхто не забутий!» «Ніщо не забуто!» Тож пам’ятаємо і вчимо своїх нащадків шанувати вікопомний подвиг визволителів Української землі від фашистів!

Добра пам’ять, глибока шана завжди житиме в наших серцях!









Сьогодні, 28 жовтня, Україна відзначає важливу дату у своїй історії — День визволення від фашистських загарбників, національне свято, пов...